From Härjedalen with Love

”Med en sagokänsla tar serien ifrån Härjedalen med dig dit där det lilla och stora möts, där banden till både natur och djur skapas och får ta plats.”

Så mycket mer än snö och fjäll.
2001 träffade jag min blivande man, Mats. Han var född och uppväxt i Härjedalen och en stor patriot. Det dröjde inte länge förrän han fick chans att visa sin älskade bygd och med tiden har jag kommit att älska den lika mycket som han gör och har även gjort Härjedalen till ”mitt”. Naturen, lugnet och tystnaden är sällsam i sitt slag. Där har jag träffat och lärt känna Ebba och hennes häst Merlin och de nyfikna kalvarna på Härjeåsjöns Lantgård, en riktig idyll med ekologisk jordgubbsodling och ett värdshus i utkanten av den lilla byn Härjeåsjön . I byn finns också dungen med björkar, som jag förtrollas av varje gång jag åker förbi, oavsett årstid.

Ebba

Ebba och hennes häst Merlin. Bandet är så starkt mellan dem, det går nästan att ta på när jag ser dem tillsammans. Du och jag mot världen Merlin.

Talking to me

Nyfiken och samtidigt lite, lite rädd. En bit ifrån mamma men tillräckligt nära för att vara lite kaxig. Kan man annat än älska denna lilla varelse!

Birch

Björkar har ett eget väsen, med sina kontrastrika svarta och vita stammar. Jag åker ofta förbi denna stora björkdunge och förundras över hur stolta de står där.

Samtliga tavlor i serien går att få i storlekarna 70×50 cm, 100×70 cm samt 140×100 cm

Limited edition 100 st

Till butiken, plexiglasmontering >>
Till butiken, print >>

Shopping Basket