In a New York minute

”Kom med in i New Yorks mytomspunna värld. Risken är stor att du stannar kvar, länge, men vad gör väl det?”

”In a NY Minute, everything can change
In a NY Minute, things can get pretty strange”
– Don Henley

 

Jag älskar den låten och jag älskar New York. Det är en mytomspunnen stad och den gör verkligen allt för att leva upp till det, och lyckas. ”Det är som på film.” har jag sagt många gånger om New York, och det stämmer så väl. Och på film kan vad som helst hända. Det gillar jag. Alla tavlor i serien är verkligen tagna precis i ”en New York minute”.

 

Golden

Jag är på väg över ett övergångsställe och vänder mig om. Precis just då kommer solen fram och lyser rakt på Empire state building, som bara glöder!

Pink

Regn och vi står vid Flatiron building, ni vet, det där strykjärnsformade huset som vi sett så många gånger på film. In på en gata strax bakom kommer den välkända röken upp ur gatubrunnen. Finns väl knappast något mer ”New York” än det.

Yellow

Människorna. Vi sitter på en restaurang. Ut på gatan kommer en tjej och hennes bedårande hund. I tofflor med rosa svandun, rosa hundkoppel och rosa hårband. För att ta en bild på väninnan. I just love it!

Red

Ut på kvällen för att köpa en kaffe take away på Starbucks runt hörnet. Röken ur brunnen, cyklisten, linjerna. Långt där borta skymtar Carnegie hall.

Samtliga tavlor i serien går att få i storleken 50×70 cm

Limited Edition 100 st

Till butiken, plexiglasmontering >>
Till butiken, print >>

Shopping Basket