Köpvillkor / Integritetspolicy

Nedan hittar du LenaVisions köpvillkor. Läs igenom dem innan du gör din beställning.

KÖP

Alla beställningar som genomförs på www.lenavision.se är bindande. Om du vill beställa, och är under 18 år, krävs målsmans tillstånd.

PRISER

Alla våra priser inkluderar moms på 25%. Vi reserverar oss rätten för prisändringar utan någon förvarning. Du betalar alltid det pris som visas när din beställning utförs.
Priser på www.lenavision.se anges i SEK.

BETALNING

Vi erbjuder följande betalningsalternativ:

– Payson Direktbetalning

Fraktkostnader

Frakt, emballage och hantering ingår i varans pris.

Leveranstid –

Bildmontering på plexiglas är en tidskrävande tryckmetod. Tryckeriet behöver 13-18 arbetsdagar för att färdigställa din tavla. Därefter tillkommer frakttid.

Räkna med ca 4 veckor ifrån beställning till leverans, men det kan även ta längre tid.

Leverans sker med PostNord eller Bussgods. Det är ditt ansvar som köpare att ange korrekt adress när beställningen görs.

Transport – Om varan är skadad vid leverans redan vid utlämningsstället, gör en anmälan på plats hos utlämningsstället. Upptäcks skadan först när du öppnar försändelsen gör en anmälan till LenaVision via E-post info@lenavision.se

RETUR – ÅNGERRÄTT – REKLAMATION

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstadgad ångerrätt på 14 dagar som gäller från det att du tagit emot en vara som du beställt.

Vid nyttjande av din ångerrätt:

Du måste meddela oss att du ångrar dig. Meddelandet skall skickas till oss på info@lenavision.se . I ditt meddelande skall ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer samt vilken vara som skall returneras framgå klart och tydligt. Du som kund står för returfrakt vid nyttjande av ångerrätten.

Beställaren ansvarar för att varan emballeras och returneras i sin originalförpackning. Om varan inte är emballerad på ett aktsamt sätt och sedan skadas i returfrakten kommer ingen återbetalning utgå för varan.

Vid returer är det du som kund som har det juridiska ansvaret för att returen når oss.
Spara därför alltid försändelsenumret tills du fått bekräftelse från oss att returen kommit fram. Returfrakten betalas av kunden.

Ångerrätten gäller inte vid ej uthämtad försändelse. En avgift på 700 kr tas ut för paket som returneras pga att det ej hämtats ut.

Reklamation

Om du upptäcker en skada på din produkt när du öppnat paketet eller om du erhållit en felaktig vara ska du kontakta oss omgående, senast inom 5 dagar. Detta görs till info@lenavision.se Ange namn, adress, ordernummer, vilken produkt det gäller samt beskrivning av felet. Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.

 

Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständingheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi skickat fel vara återbetalar vi dig för returfrakten samtidigt som vi återbetalar det du lagt ut för varan.

LAGAR OCH REGLER

LenaVision följer konsumentköplagen, distans- och hemförsäljningslagen samt lagen om konsumentskydd vid distansavtal. Vi hanterar alla personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen(GDPR) och ger aldrig ut dem till tredje part utan rättslig grund. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

INTEGRITETSPOLICY

LenaVision strävar alltid efter att värna om och skydda din personliga integritet. Vi hanterar dina personuppgifter på bästa sätt genom att följa de lagar och regler som finns. Denna integritetspolicy avser alla våra produkter och tjänster.
Via vår webbsida lagras dina personuppgifter i syfte av att du ska kunna hantera dina köp och för att vi ska kunna leverera dina varor. Uppgifterna sparas sedan för att vi följaktligen ska kunna erbjuda dig bästa möjliga service. Det kan vara att vi behöver återkoppla i ett aktuellt ärende eller i ett marknadsföringssyfte. Dina personuppgifter anonymiseras när de inte längre är relevanta för de ändamål de samlats in för.

Vi sparar följande persondata om våra kunder:

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.
Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter. Kontakta oss via mail info@lenavision.se

Företagsinformation: Visionfactory Sthlm AB, org nr 556875-1530

Ändringar till de allmänna Villkoren

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras på webbplatsen.

Tvist och lagval

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företaget och kunden, kan du som kund vända dig till Allmäna reklamationsnämnden.
Bindande köpeavtal

När du skickar in en order via vår e-handel godkänner du ovanstående villkor.Payson

Shopping Basket